Szállodai bértextil szolgáltatás

A bértextília szolgáltatásunk keretében lehetőséget biztosítunk Partnereink részére megfelelő minőségű és mennyiségű tiszta textil bérlésére. A textíliákat Ügyfeleink bérelhetik, vagy akár bővíthetik textilállományukat, illetve Mosodánk hosszútávra biztosítja a saját textil kiváltását, ha esetleg nagyobb beruházásra nincs lehetőségük, vagy hely szűkében vannak a tárolás szempontjából.

Bértextil szolgáltatás előnyei:

  • Partnereink folyamatosan újszerű textíliával dolgozhatnak
  • anyagilag nem megterhelő számukra, ezáltal nincs szükség nagyobb beruházásra
  • növelhető a textilkészlet vendégfogalom esetén
  • „Datamars UHF” típusú mikrochip-pel ellátott termékeket használhatnak Partnereink, amely biztosítja a könnyebb termékazonosítást, a pontos darabszámot, illetve a textíliák súlyát is meghatározza
  • követhető statisztikák készítése
  • Cégünk a folyamatos készlet biztosítását szerződéskötés keretében nyújtja. A bérelni kívánt textíliákba „Datamars” chipek (RFID), kerülnek bevarrásra, melyekhez hozzárendelésre kerülnek az adott Ügyfél adatai. Ez az „UHF” típusú chip kicsi, és nem észrevehető a textíliákban, mégis megkönnyíti a beérkező, illetve a már tisztított textíliák nyilvántartását, mind mennyiségileg, mind pedig minőségileg, hiszen ez a „kis szerkezet” pontos képet ad a mosások számáról is, ezzel kimutatást nyerünk az anyag elhasználódásáról. A bértextília szolgálatatás keretében beszerezzük a Megrendelőnek leginkább megfelelő minőségű textíliát, a kért méretben és mennyiségben. A textíliákat kiváló mosási és tisztítási technológia alkalmazásával kitisztítjuk, vasaljuk, igény szerint csomagoljuk, majd háztól-házig szállítjuk. Ezen szolgáltatás igénybevételéhez is társul az „ügyfélkapu” használat, továbbá Partnereink részére lehetőséget biztosítunk egy kézi leolvasó eszköz megvásárlására, amellyel le tudják ellenőrizni az általunk tisztított és kiszállított textíliák darabszámát.