Vegyszerek

Mivel a minőség fontos számunkra, a legmodernebb technológiával, kizárólag az adott anyagoknak megfelelő modern, minőségi, környezetkímélő vegyszerekkel, a svájci CHT termékekkel dolgozunk.

Mosodánk egy automatizált zárt rendszerrel – CHT SMARTEC – dolgozik, amely a CHT vegyszert megfelelő mennyiségben adagolja a mosógépekbe. A többszörösen ellenőrzött rendszer kizárja a kézi beavatkozásból eredő adagolási hibákat, ezenkívül dolgozóinkat is védi mivel közvetlenül nem találkoznak a vegyszerekkel! Felhasznált vegyszereink biztosítják a hatékony tisztítást, mindemellett pedig környezetkímélőek.

A SMARTEC rendszer alapja az egyszerű és nyilvánvaló alapelv, mely szerint a mosás során csak a valóban szükséges kémiai vegyszereket adagolja a ruhaneműhöz vagy a textíliához; típusának, illetve szennyeződésének megfelelően. A mosási folyamat fontos tényezői az idő, a hőmérséklet, a vegyszer optimális mennyisége és a mechanikai hatás. Ezek pontos megválasztásával és kombinálásával érhetjük el a textil - és környezetkímélő, de mégis hatékony mosási ciklust, melynek eredménye a kiváló minőség!